Υπό την αιγίδα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι η μεγαλύτερη σε έκταση και δεύτερη σε πληθυσμό περιφέρεια της Ελλάδας. Διοικητικά αποτελεί δευτεροβάθμιο οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης και διαιρείται σε επτά περιφερειακές ενότητες. Η Περιφερειακή ενότητα Ημαθίας καλύπτει γεωγραφικά το νομό Ημαθίας.
www.pkm.gov.gr

Δωρητής

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) ιδρύθηκε και λειτουργεί στην Αθήνα από το 1988. Σκοποί του είναι η προσφορά κοινωνικού έργου και η ενίσχυση φορέων που μεριμνούν για ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, η υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων και η υποστήριξη μακροπρόθεσμων δράσεων στον ευρύτερο εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό τομέα.
kikpe.gr

Με την ευγενική χορηγία

Η εταιρεία ELiDOC Systems & Services έχει 30 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της Αυτοματοποίησης και Ηλεκτρονικής Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης. Υπηρεσίες που βασίζονται σε διεθνή πρότυπα, αναγνωρισμένα προϊόντα και στελέχη με υψηλό επίπεδο εμπειρίας και τεχνογνωσίας.
www.elidoc.gr
12 χρόνια συμφέρουσες, ποιοτικές και ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Ανταποδίδουμε την υψηλή προτίμησή σας στηρίζοντας το πολύτιμο και πολύπλευρο έργο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.
www.easy-education.gr
Ο εκδοτικός οίκος SUPER COURSE ELT Publishing διαθέτει περισσότερους από 100 διαφορετικούς τίτλους βιβλίων εκμάθησης αγγλικών τα οποία συνοδεύονται από εκπαιδευτικό υλικό, όπως software για interactive white boards, desktops και mobile apps, 3D, Videos, 3D Games, VR-AR apps.
www.supercourse.gr

Με την υποστήριξη

ΜΕΝΟΥΜΕ στην Βέροια, ΖΟΥΜΕ στην Βέροια, ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ στην Βέροια, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την τοπική αγορά. Κερδίζουμε ΟΛΟΙ!
fb-emsveria
Το Επιμελητήριο Ημαθίας ιδρύθηκε το 1959, ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Η ευελιξία της νομικής του μορφής σε συνδυασμό με την αιρετή διοίκηση του από εκπροσώπους των Μελών του, το καθιστά ως το κατεξοχήν αρμόδιο φορέα εκπροσώπησης των Εμπορικών, Βιομηχανικών, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Επιχειρήσεων της Ημαθίας προς την Πολιτεία και σε κάθε τρίτο.
www.icci.gr
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας (ΚΕΠΑ) είναι ο κύριος φορέας σχεδιασμού και υλοποίησης της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου.
www.veriaculture.gr
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ) είναι πολιτιστικό μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 1983 από ομάδα γνωστών εικαστικών, με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση των εικαστικών τεχνών στη Βόρεια Ελλάδα, την προβολή των καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο, την ενεργό συμμετοχή τους στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή, την καλλιτεχνική αποκέντρωση και τη συνεργασία με αντίστοιχους φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
sketbe.blogspot.com
Το Σωματείο Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας ιδρύθηκε το 1984 με έδρα τη Βέροια Ημαθίας με σκοπό τη σύσφιξη των δεσμών συναδελφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και τη διαφύλαξη, μελέτη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους.
cwm-photographers.gr

Χορηγοί επικοινωνίας

Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ της Ημαθίας, για τη συνεχή και πολύτιμη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.